joi, 18 august 2011

Evaluarea situației.

În săptămânile din urmă,3-4 la număr, am analizat situația blogului meu, privindu-l, în apriga lume/luptă din blogosferă.Blogul meu http://se-cret-blognotes.blogspot.com ,știu,știam, că nu este un blog de Top 10!!!(scuze m-am zăpăcit acest „top” este din altă ramură de sport). Aceasta este realitatea „crudă”:)) !!! În orice caz am înțeles ce am în mână și unde pot să ajung cu ceea ce am în mână.Acum rămâne doar de digerat
situația și de luat o hotărâre operativă. Asta este și alta mai bună tata nu mai face(în realitate este puțin altfel,dar am parafrazat-o!!!).
Privit cu realism,cred că „se-cret” este un blog de Top 1000(RESPECTABIL,ONORABIL ȘI FRUMOS). Poziția pe care a atins-o(în jurul locului 600+/-)este peste maximumul la care eu cred putea emite pretenții.Deci potențialul său a fost depășit deja.În acest format a ajuns la culme și nu mai are unde progresa niciun pas!
Ce-i de făcut ?
Să continui așa, să mă ZeListuiesc, de la o săptămână la alta,și să-mi găsesc rostul,astfel, în acest „mondo cane” de afară sau să fac ceva schimbare?
Ce schimbare pot să fac fără să ating subiecte populiste, politice,mondene,triviale care ar ridica nivelul de „incendiaritate” (pfui ce cuvânt a ieșit!!),pe care nu le vreau,că nu-mi sunt pe plac deloc.
Ce mai știu eu să fac în afară de a face câteva fotografii,uneori mai reușite alteori mai puțin reușite? Este adevărat, ele mai și plac,dar nimic mai mult decât atât!
Mi-a făcut mare plăcere ceea ce am făcut în toată perioada aceasta,până acum, am avut satisfacție de rezultate obținute,dar acum situația s-a schimbat.În orice caz am nevoie de o pauză,o perioadă de timp în care să stau mai departe de blog.Aceste pauze,știu, au o dinamică specială de-a lor.Se știe când încep,dar nu se știe exact când se sfârșesc.
Am o serie de prieteni virtuali,dragi,cu adevărat dragi, fără niciun pic de sarcasm,cu care voi dori din tot sufletul,dacă e posibil să păstrez legături prietenești mai departe,fără comentari și fără ping-uri,fără link-uri.
Blogul nu-l șterg și nici nu-l închid.El rămâne deschis celor care eventual vor să revadă ceva,sau dacă mie îmi revine în viitor dorința și entuziasmul de a lucra pe blog să fie!
Vă doresc din tot sufletul,tuturor,sănătate în primul rând multă multă sănătate,bucurie,succes în tot ceea ce face aici și oriunde altundeva.Mi-a făcut plăcere să fiu aici,printre voi,uneori chiar foarte mare plăcere.În Septembrie s-ar fi împlinit doi ani(cu „Collectorul”întâi și apoi cu „Se-cret”)de bloggerit.Sunt în lumea aceasta, virtuală,multe persoane pe care m-am bucurat să-i cunosc chiar și virtual.În carne și oase am reușit să-l cunosc doar pe Zamfir Pop din Turda,el fiind de altfel „vinovatul” că mi-am făcut blog.
Sunt sigur că după un timp de „aerisire” mă voi regăsi din nou în blogosferă,cu vreun pseudonim sau altul.
Până când va veni vremea asta vă las o floare, fotografiată de mine,să vă țină companie plăcută.
PRECIZARE:
Probabil că m-am exprimat greșit în postare,făcând astfel posibilă neînțelegerii care s-a creat.Îmi cer scuze ,regret că s-a întâmplat asta,nu am avut deloc  această intenție!

Vreau să precizez și să clarific,ca să fie fără echivoc: n-am absolut nimic cu ZeList-ul!!! Pauza pe care am luat-o nu este legată și nici influențată de poziția blogului în ZeList!

Nu Ze list-ul m-a îndepărtat de blogosferă!

Cine mă cunoaște,puțin măcar,știe că,zău,nu Ze List-ul este cauza!!!




















74 de comentarii:

  1. si tu se-cret?
    se pare ca sunt simptome ce anunta o epidemie
    deja stiu inca 3 persoane plus eu la care s-ar putea spune ca ai fost purtator de cuvant .

    >:D< Timp frumos iti doresc , sa-ti grijesti sanatatea si ce-o mai fi om mai vedea .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu face asta, te rog. eu si ai mei asteptam fotografiile tale, sunt ca o intalnire cu tine, cu gandurile tale. Zelist nu e Dumnezeu, sunteti cativa care v-ati castigat locul 1 in inimile noastre si asta fara subiecte populiste, politice, mondene,triviale care ar ridica nivelul de „incendiaritate”, vorba ta.
    Macar o data pe saptamana poti fi alaturi de noi, te rog. a oferi oamenilor o parte din tine arata ca-ti pasa de ei, indiferent ca apreciaza asta sau nu. numai bine iti doresc tie si celor dragi tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Noa serbus. Îmi pare bine că ne-am cunoscut virtual prin intermediul acestui blog, îmi pare rău că nu mai mergi pe acest drum, dar decizia îţi aparţine. Fiecare simţim când nu mai putem progresa într-un anumit domeniu. Şi eu am ajuns la concluzia că este greu să mergi înainte în blogosferă şi să rămâi decent. Uneori şi eu simt că nu mai am ce spune şi ce noutăţi să aduc. Tot ce doresc în relaţia noastră de acum în colo este să ne reîntâlnim sănătoşi atunci când o să fie. Noa serbus.

    RăspundețiȘtergere
  4. La câte momente dintr-astea de autoevaluare ai asistat, prietene? La mine cel puţin vreo cinci. Soluţia propusă de tine a fost: bun, ia-ţi un răgaz, cât ai nevoie şi revino atunci când o vei face cu drag. Ar fi mare păcat să renunţi.
    Aceeaşi propunere şi pentru tine acum.
    A include însă părerea Top Zelist-ului între argumente e însă, după mine, o maaare greşeală. Ai ştiut-o de la început. Nu e normal să ne fie măsurată plăcerea de a comunica (prin cuvinte, imagini, frânturi de gânduri, etc.) cum nu e normal să ne apreciem un copil după premiile pe care le aduce. Lasă-l să se joace, lumea campionilor e, de regulă, o lume tristă.
    Ai carismă, se-cret, potopul de prieteni ai blogului o dovedeşte. Ştii ce înseamnă asta? Că nu are ce căuta efortul, competiţia, întrecerea.
    Ţine seama şi fă bine şi nu pleca, c-o păţeşti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu inteleg nimic, ce treaba are Zelistul cu placerea ta de a impartasi altora ceva frumos?
    Inseamna ca ai dorit altceva si nu ai obtinut, ma insel?
    Si ce obtine unul care e pe locul 1 sau 2 sau 10 in Zelist? Bani?
    Nu sunt sarcastica, doar nedumerita.
    Sper sa nu te supere aceste intrebari... puerile.
    Zile frumoase si mai ales sanatate, ca-i mai buna decat toate! (mare adevar!)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer, m-ai făcut să mi se pună un nod în gât... Contează aşa de mult clasamentele? Eu cred că legăturile "invizibile" între oameni sunt mai importante...

    RăspundețiȘtergere
  7. ???? cum????? nu se poate! ooooooooooooo! cum sa mai zambesc fara florile pe care ni le oferi, cum sa mai râd, daca nu mai stiu ce fac pisoii în cartierul tau?! :(( dar... încerc sa te-nteleg... Îti doresc din suflet, tot binele din lume. Fie ca pauza sa fie cât mai scurta. Pâna atunci, îmbratisari si pupici. Te asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bună Sergiu!
    Lasă evaluarea situație,eu zic să
    mergi mai departe nu te opri aici!
    Fă precum un sportiv,câștigi mergi înainte,
    pierzi tot înainte mergi..
    O zi excelentă îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. eu o sa-ti simt lipsa si inca mai sper ca sunt sanse sa te razgandesti; te rog sa promiti ca o sa dai de veste cand te intorci in blogosfera; numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Clasamente? Viata e un clasament? De ce trebuie mereu sa ne comparam cu alte persoane? Suntem UNICI! Daca ne comparam cu propria persoana, atunci suntem cei mai buni!
    Este alegerea ta si o respect! Sa ai o viata frumoasa si sa o traiesti cum vrei, fara comparatii si topuri!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bună seara!
    Chestia asta cu zelistul este o bagatelă..ce contează? Nici eu nu mă pricep la șmecherii, scriu, pur și simplu! Fac fotografii- slăbuțe, dar pun suflet când aleg „subiecții„.
    Și eu mi-am zis în câteva rânduri că mă opresc, dar n-am făcut-o.
    De ce să pleci, așa, pur și simplu?
    Este plăcut în gașcă!!
    Ca pe vremuri, la ceai!
    Aștept să revii asupra hotărârii!

    RăspundețiȘtergere
  12. Alm,nu cred că eu sunt parte dintr-o epidemie!Sper că fiecare are motivele lui,obiective pentru care zice ajunge!Suprasaturare,lehamite,stres sau orice altceva.Accept orice.Aici nu-i cu forța,cel puâin nu în dicționarul meu.Dacă nu fac cu sufletul împăcat și liniștit,nu fac!Acum mi-a lehamite!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Robert,nu sunt activ pe blog,dar sunt aici.Îți promit să-ți trimit, pe alte căi, fotografii ce cred că ți-ar face plăcere.Am făcut copletare la poistare,ca să înlălur neînțelegerea.Nu din cauza Zelistului am plecat!Asta nu m-a influențat și n-are nicio legătură cu plecarea mea!
    Mulțumesc Robert,pentru urări!Vom găsi calea de comunicare pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  14. Servus abbilbal!La fel mă bucur și eu că te-am cunoscut!Mă simt obligat să șed de-o parte o țâră,că dacă n-o fac,fac cacialma în sufletul meu și nu vreau asta!Am făcut destule cacialmale până acum asta nu vreau s-o mai fac!Ne-om revedea,reciti,cândva undeva!Până atunci vezi de sufletul tâu și mai ales fii cu ochii pe nepoți,că acolo e satisfacția și bucuria cea mai mare!Să fi sănătos și fericit cu toate ce te înconjoară

    RăspundețiȘtergere
  15. Cel mai greu e să-ți răspund ție Irina!Tu știi cel mai bine că Zelist este dintr-o greșeală de formulare/exprimare în această formulă!El de fapt nu înseamnă nimic pentru mine!Și eu „m-am luptat” cu tine să fie numai reevaluări și nu mai mult,gesturile făcute de tine înainte.Am reușit:D =) se pare!!!Sunt șanse să reușești și tu!
    Musai(nu trebuie!!!)să stau de-o parte puțin să mă răcoresc!Să nu uităm că-i vară și-i cald de muna,muna!

    RăspundețiȘtergere
  16. acurele,nici nu trebuie să înțelegi nimic!În cazul meu zelstul este amestecat din cauza exprimării mele precare!Ea nu a determinat nimic și nu a cauzat plecarea mea!
    Ai perfectă dreptate locul nu contează nimic iar eventualii bani,în cazul meu cel puțin,contează încă și mai puțin!
    Muțumesc pentru urări,păzește-te și tu de rele și să-ți fie sănătatea deplină!

    RăspundețiȘtergere
  17. Max Peter,nu contează nimic clasamentele și nici nu au fost factor în hotărârea de a face pauză!Din partea celeilalte preocupări a mele rămân cu tine zilnic și te voi urmări îndeaproape,poți fi sigur de asta!
    Legăturile invizibile sunt foarte adevărate în acest caz!

    RăspundețiȘtergere
  18. Dacă nu s-ar putea,CARMEN,să stau acum,un timp de-oparte n-ar fi drept!Trebuie s-o fac pentru că altfel mă mint!Mulțumesc de urări,îngrijiți-vă și voi sănătatea,numai bine și soțului tău.Toate cele bune și multe,multe gânduri bune!
    Cândva ne-om reîntâlni în blogosferă!Până atunci multă sșnătate și numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  19. Mulțumesc ELENA,pentru încurajare!Sportivul din mine a ajuns la o binemeritată pauză între reprizele „competiției”.Se cuvine o pauză între reprize!Păzește=te de rele,să reușești și să ne reîntâlnim după pauză,cu plăcere!
    Numai bine îți doresc,ELENA și succes!

    RăspundețiȘtergere
  20. Sophie eu o să simt mai putermic lipsa multora dintre voi și sunt sigur că mă voi foii pe aici,printre blogurile voastre,poate mai puțin observat,că îmi vor lipsi cu siguranță!
    Ferește-te de rele și să ai satisfacții tot timpul!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ai perfectă dreptate,George Secareanu,viața nu este un clasament și clasamentele nici nu au nicio importanță!Cu toate astea trebui să stau puțin de-o parte ca să fiu cinstit cu mine însumi!Adecvărat suntem unici și eu mă consider unic într-adevăr!
    Mulțumesc pentru urări!

    RăspundețiȘtergere
  22. Este o bagatelă într-adevăr și nici nu plec din cauza asta!
    Îmi place în gașcă INCERTITUDINI,dar dacă în gașcă cineva strigă,mă simt stingher și nu-mi găsesc locul!
    Îmi trebuie o pauză,sunt obligat s-o iau!Larevedere,păzește-te de rele și sper să te regăsec în viitor sănătoaă și binedispusă!

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi pare rau,pentru mine!
    Dar daca pentru tine e mai bine asa,imi pare bine pentru tine!
    Noi sintem aici.Cind vei dori stii unde sa ne gasesti,iar cind vei dori sa fii gasit,vom putea sa te gasim. Si am inteles ca vom putea sa ne bucuram in continuare de frumoasele tale fotografii.
    Mult bine!
    Daca vii prin Cluj,da un semn sa te asteptam cu flori si...o piatra.

    RăspundețiȘtergere
  24. Am venit din a doua tura de vacanta cu gandul sa las balta blogul. dar am vazut ca si in lipsa am fost vizitata si mi s-au trimis mailuri, comentarii, urari de bine. Fie si pentru frumusetea unor articole si fotografii, mai intra atunci cand doresti. Si eu sunt pe cale sa las blogul din cauza rautatii oamenilor. Dar nu-l las pentru ca am mai multi cititori din lumea reala decat de pe net! Si sunt cu adevarat oameni buni. Am scos Zelist ( bannerul) de pe blog, e o porcarie. Iar dusmanii, sa piara in veci!
    In rest, sa fii fericit! Faci niste poze superbe. Numai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. fosile,nu mă bucur că îți pare rău,mă măgulește doar!Când voi reveni,voi reveni în mod special să reînod legătura cu bloggeri ca tine!
    Dacă vin în Romania,vin sigur la Cluj,dar m-ai pus pe gânduri!!!Nu cu florile și cu piatra!
    Vrei să-mi spargi capul?!:D
    PS:totuși voi risca,vei fii printre primii care află că vin!

    RăspundețiȘtergere
  26. Mirela este neplăcut ca omul să aibă momente neplăcute de pe urma muncii(pe blog)și încă o muncă neplătită ce trebuie să-i facă numai plăcere!
    Eu am nevoie de aerisire și cred că într-o formă sau alta voi reveni,cândva în viitor.Pauza de bloggerit mă întoarce la colecționatul meu și bineînțeles la fotografiat!Nu pune la suflet răutatea oamenilor!Este știut că,în general,oamenilor le este mai ușor să fie răi!Succes pe mai departe!Când voi vizita prin blogosferă voi fi cu siguranță și pe blogul tău.

    RăspundețiȘtergere
  27. Am luat si eu o pauza acum vreo saptamana si ceva...si a fost buna....dar n-am putut sa renunt. Poate asa vei pati si tu! Iti doresc numai bine si sa revii cu fotografii frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  28. Da Alice Georgiana,sunt într-o pauză de activitate.Mulțumesc pentru urări.După un timp,voi vedea ce-i de făcut.Numai bine îți doresc și bloggerit plăcut,cu satisfacții!

    RăspundețiȘtergere
  29. Hmmmmm! Ok, eu respect alegerile fiecaruia, dar o sa ne lipsesti. :)

    RăspundețiȘtergere
  30. O sa-mi lipseasa seara tarziu frumusetea,simplitatea,dar mai ales zambetul ce-l starnea fereastra ta pe fata mea.
    Astept cuminte revenire

    RăspundețiȘtergere
  31. E ciudat, prietene, eu intram la tine cautand mereu peticul acela de bunatate, inocenta si frumusete sufleteasca pe care-l regaseam negresit aici. Esti ca un copil eu pentru asta te pretuiesc mai cu seama... Azi m-ai intristat, inca un blogger drag renunta :( Mi-aduci aminte de ziua in care si Paul Gabor s-a lasat de blog :( Mare pacat...
    Sper sa revii, m-as bucura nespus. Pana atunci, ai te rog, grija de copilul din tine!

    RăspundețiȘtergere
  32. Mulțumesc,lunapatrata,că îmi acorzi acest credit!Poate în viitor voi reveni,cu un pseudonim nou și poate puțin altfel!
    Între timp îți doresc succes și să mergi înainte fără ezitare!
    Păzește-ți sănătatea că e cea mai mare avere!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mulțumesc,Angi,că spui asta!Mulțumesc că ai apreciat blogul meu.Când voi reveni,dacă voi reveni va fii în foarte mare măsură pentru ca să satisfac bloggeri ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  34. Dacă m-ai comparat cu Paul Gabor,pe care l-am savurat numai o perioadă scurtă de timp,m-ai pus într-un loc care nu-l merit!Nu mă pot apropia/compara de el în niciun fel!Îți mulțumesc Teo Negură,că ai o atât de bună părere despre mine!!!
    Veziți-de sănătate,îți doresc succes și să duci blogul acolo unde vrei tu,iar el să te răsplătească cu satisfacție deplină!Numai bine Teo!

    RăspundețiȘtergere
  35. Sper ca sunt unul dinter oamenii despre care ti-ai facut o impresie buna. Si eu am renuntat vreo 2 ani. Am revenit anul acesta si am avansat foarte mult in blogosfera. Am stat de blog, am vizitat sute de alte bloguri, etc. Un blog de fotografie nu are prea mare succes la public. Multi nu transced dincolo de imagine, nu auta sensul unei fotografii.
    Ai putea sa scrii experiente de viata, comic de situatie... Bafta

    RăspundețiȘtergere
  36. Ai, ai, ai! Sergiu, te inteleg foarte bine. La un an am avut si eu un moment in care nu am mai simtit rostul blogului.
    Insa, dupa o vreme, cand iti trec starile astea, iti dai seama ca ti-e dor de oamenii pe care i-ai cunoscut. ramai surprins sa constati ca iti sunt mai apropiati/dragi decat ti-ai imaginat. Si tu, lor.
    Apoi mi-am amintit de ce, pentru ce si mai ales pentru cine mi-am facut blogul. PENTRU PLACEREA MEA! Abia apoi i-am cunoscut pe ceilalti.
    Reintoarcerea la inocenta.
    Si sa-ti mai spun un se-cret. Ai un feld e a fi foarte placut, omul din mine te cauta in primul rand pentru prezenta ta, florile si pisicile le-am placut/cunoscut mai altfel prin tine.

    Adevarul este ca reflexia noastra este in ceilalti.
    Statisticile...cine sa mai stie cum functioneaza :)) eu fac acelasi lucru ca si pana acum si sunt in cadere libera de cateva saptamani bune si mi se rupe. Daca doi oameni vor intra pe blogul meu, sunt multumita, stiu ca vin pentru mine. Si asta ma face sa ma simt deosebit.
    Deci, sa faci cum simti!
    Dar...te astept.

    RăspundețiȘtergere
  37. Te-am comparat cu el pentru ca mi-esti drag ca el, si m-a durut sufleteste cand el s-a lasat de scris pe blog, la fel cum ma doare, tot sufleteste, renuntarea ta :(
    Stii ca si azi mai cauta oamenii blogul lui Paul Gabor si ajung asa la mine?...

    RăspundețiȘtergere
  38. TE ROG să glumeşti! Îţi ORDON!
    Ar fi păcat! Ne-ai încântat cu imagini şi poveşti deosebite, ai avut un cuvânt cald şi înţelept pentru fiecare, ...
    Ce-i mai citesc lui Ulise când poposim pe coclauri?!

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu îți las „o vedere„-
    http://incertitudini2008.blogspot.com/2011/08/35-de-grade-la-umbra.html

    RăspundețiȘtergere
  40. Te salut, Sergiu! Sper ca esti bine...

    RăspundețiȘtergere
  41. Offf...eu ce pot sa zic, decat ca alegerile le luam singuri. Daca tu asa ai ales, atunci eu iti doresc "pauza usoara si linistita", dar sper din tot sufletul sa nu fie una prea lunga. Sper sa ne auzim cu bine cat mai curand si iti doresc toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  42. :( eu doar trec p-aici citind comentariile
    gînd bun

    RăspundețiȘtergere
  43. Ma-ntorc si eu ca omul din concediu si cand sa vad ce-mi fac prietenii din blogroll dau de stirea asta trista, pentru mine. Pentru ca m-ai facut sa privesc lumea altfel prin imaginile tale; le cautam si le asteptam cu drag, cu tot cu povestile animalelor mari sau mai mici. Pentru asta iti multumesc! O sa-mi fie tare dor, dar eu deja m-am pus pe asteptat :)) Toate cele bune si sper... pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  44. am trecut sa-ti urez happy ww Sergiu :)

    RăspundețiȘtergere
  45. E foarte frumoasa floarea de miercurea asta.
    Multumesc!
    Stiu ca esti cu ajutorul ei,aici.
    Sper ca esti bine.Iti doresc mult bine!

    RăspundețiȘtergere
  46. Aha.
    Pleci.
    Faci o pauza...
    Pai si eu sunt aproape de situatia ta...dar tot mai pun fotografii din cand in cand...
    Am multi prieteni care ma asteapta!
    Si tu ai la fel...multi prieteni!
    O sa vedem ce-o mai fi!
    Te astept cu vesti!

    RăspundețiȘtergere
  47. Prietene, a propos de zelist: şi eu am ajuns cu blogul de blogger de la 5.000 la 100 şi acum sunt pe la 3 - 4.000. Şi ... ce importanţă are? Tu mă citeşti. Asta este important. Uneori îţi face plăcere. Asta este important. Alteori îţi exprimi dezacordul. Asta este important. Prin bloguri, comunicăm. Asta este important. Ceea ce am spus despre mine şi relaţia mea cu tine, este valabil şi referitor la foarte mulţi alţii şi r3elaţia ta cu ei. Asta este FOARTE important.
    Bine te-ai răgândit, Prietene!

    RăspundețiȘtergere
  48. Nu te pripi in luarea acestei decizii....ia o pauza daca vrei, dar revino te asteptam...sunt sigura ca vei reveni mai curand decat crezi.Pe curand....

    RăspundețiȘtergere
  49. Ai spus pauza, pauza sa fie Sergiu! Nu retragere!
    Stii unde ma gasesti, numai bine si pe curând!

    RăspundețiȘtergere
  50. cu toate ca nu vin prea des, dar imi face placere sa poposesc pe aici, cand timpul imi permite... fotografiile sunt...nu doar impresionante - au ceva deosebit in ele... este ca o bucata de minune a vietii, captata si imortalizata pentru a o admira si atunci cand ea se va fi trecut deja...

    RăspundețiȘtergere
  51. helloo!!!
    Este cineva acasa?Ne asteapta cineva in pragul casei sa ne zambeasca si sa ne ureze bun venit?
    :(:(:(
    nu-i nimic revenim:) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  52. Da Costin,cu siguranță!Tu ești pe partea celor mai numeroși,cei pentru care voi reveni mai târziu!Blogul meu va trebui să rămână unul de fotografie,pentru că altele nu știu să fac,sau le fac și mai rău!Nu vreau să zic prin asta că sunt un fotograf bun,dar aici mă mai pot îndrepta pe parcurs!Mulțumesc pentru vorbele bune și scuze pentru timpul lung care mi-a trebuit să-ți răspund!

    RăspundețiȘtergere
  53. Cleo,am citit și recitit comentariul tău și este potrivit cu gândurile mele!Au trecut de atunci aproape trei săptămâni și m-am gândit mult.Revin și spun încă odată că nu statisticele m-au „alungat”.Pe unde am fost și prin ce am trecut în viață m-au învățat adevăratul și importanța statisticilor.Mulțumesc Cleo pentru frumoasele cuvinte ce mi le-ai adresat.Voi reveni pe blog în viitor pentru sufletul meu dar și din cauza voastră a multora ca tine.Mai am de pornit ceva proiecte importante și voi reveni,în special cu fotografiile mele!Scuze pentru timpul pe care l-a luat răspunsul la comentariul tău!

    RăspundețiȘtergere
  54. Mulțumesc Teo,comparația mă măgulește!

    RăspundețiȘtergere
  55. Mulțumesc Zamfir.Nu am închis blogul vezi bine și acum după timpul trecut,pot să-ți destăinui un se-cret!Voi reveni dar mai târziu.Până atunci calitățile tale de povestitor vor trebui să găsească o soluție pentru lecturile lui Ulise!Te rog însă să ai grijă ce-i povestești să nu-i „strici stilul” care s-a creat prin lectura primită din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  56. Mulțumesc pandhora,ești foarte drăguță!Să știi că sunt cu ochii pe voi,în mod special Miercuri.
    Miercurea fără cuvinte este timpul și locul care mie personal mi-a produs cea mai mare plăcere în blogosferă.

    RăspundețiȘtergere
  57. Mulțumesc INCERTITUDINI,mulțumesc mult,am văzut-o atunci când era actuală!Îmi cer scuze că răspunsul s-a lăsat așteptat atât de mult timp!

    RăspundețiȘtergere
  58. Salut,salut Teo!Sunt bine,mulțumesc de interesul manifestat!

    RăspundețiȘtergere
  59. Mulțumesc Irina,cu certitudine este o pauză,o spun asta în perspectiva timpului trecut de atunci!
    Este o pauză care nu știu când se va termina,dar se va termine!Mulțumesc de vizită și comentariu și îmi cer scuze că mi-a luat atâta timp să-ți răspund la comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  60. CELLA mulțumesc din suflet pentru vizită și pentru gând!Scuze pentru întârzierea cu care vin mulțumirile!
    PS:Se conturează deja dor de snej!

    RăspundețiȘtergere
  61. Mulțumesc Alina pentru cuvintele calde adresate. Am fost nevoit să iau o pauză și între timp să pornesc și niște lucruri importante pentru mine.Urmăresc în mare ceea ce se întâmplă în blogosferă.Știu că îmi voi găsi drumul înapoi,în viitor și sper să vă facă aceeași plăcere reîntâlnirea cu fotografiile mele.Scuze că răspund atât de târziu la comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  62. Mulțumesc mult pandhora!Drăguță ca întotdeauna!Ești binevenită oricând când ai timp și plăcere să treci pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  63. :),fosile,am făcut eu și mai frumoase în viața mea și sigur că voi mai face și în viitor!Adevărul este că văd,în linii generale,ce se întâmplă în blogosferă și voi reveni mai târziu,dar trebuie să fac ordine aici la mine(în special).
    Sunt bine,mulțumesc.Mulțumesc de urări și îți trimit la rândul meu gânduri bune,până la revederea pe blog

    RăspundețiȘtergere
  64. Wind,unde sunt eu față de tine și față de aparatul de fotografiat fermecat pe care îl mânuiești!Am nevoie de o pauză,dar fotografiile tale imi sunt necesare!!!
    Tu nu prea poți ridica mâinile cu ușurință. Alaiul care îți urmărește arta și îți apreciază talentul nu o merită,așa că te rog frumos nu dezamăgii admiratorii pe care îi ai!Eu aștept cu nerăbdare să-ți văd munca.Gânduri bune multă sănătate și multă inspirație!
    Salut!!!

    RăspundețiȘtergere
  65. Zamfir de Turda,tu știi cel mai bine că Ze List-ul nu este cauza pauzei luate!Nu are importanță pentru mine.Nu am revenit încă la activitate dar voi reveni în viitor.Urmăresc ce se întâmplă,dar acum sunt procupat cu alte lucruri,mai îndepărtate de computer!

    RăspundețiȘtergere
  66. Da,Gabriela,sunt în pauză numai!Nu am închis și nu închid blogul.Voi reveni după un timp de odihnă și de alte preocupări.Mulțumesc pentru vizită și pentru interesul manifestat.

    RăspundețiȘtergere
  67. Da,am spus pauză,Dan și nu retragere și asta așa va fi!!!
    Am citit peripețiile tale!Îți recomand și chiar îți impun să ai grijă de tine,să am pentru cine să revin!!!
    Sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  68. altcersenin,exact aceasta este idee!Fiecare merge unde vrea și unde îi place în măsura timpului pe care îl are și în funcție de prioritățile pe care și le crează!De fiecare dată când ești în vizită la mine mă încântă și îmi face deosebită plăcere,fără absolut nicio obligație și niciun fel de socoteală.
    Voi rezolva niște probleme și voi porni niște proiecte și voi reveni cu fotografiile mele,care de altfel nu am încetat nicio zi să le fac!Ești dorită aici și binevenită oricând ai timpul necesar s-o faci și crezi că îți va face plăcere să fii aici!

    RăspundețiȘtergere
  69. :))da Gabriela,sunt acasă și sunt bucuros de oaspeți!Din păcate astăzi nu am cu ce să te servesc decât cu gânduri bune și urări de sănătate,sincere și din toată inima.Sper că nu va dura mult timp până voi putea primi oaspeți cu ceva mai consistent!Până atunci multe gânduri bune ție și scumpelor tale fete!

    RăspundețiȘtergere
  70. Nu Dana,nu Ze-list este cauza pauzei!Zău că nu asta m-a deranjat!Mulțumesc de vizită.Am găsit lucruri foarte interesante pe blogul tău.Voi reveni cu interes și plăcere!

    RăspundețiȘtergere