marți, 14 septembrie 2010

Doi pisoi dispăruți

Shtuky.
Credinciosul Shtuky.Calificativul credincios este serios,foarte,foarte serios.Acest pisoi a fost ca un adevărat câine până în ultima lui zi de viață.

Panda
Panda a fost distins,un adevărat pisoi domnesc,elegant și foarte afectuos.

Din păcate amândoi au contactat la vârste relativ tinere pentru feline boli foarte grave care le-au curmat viața în pofida tratamentelor medicale,intense, primite.

4 comentarii:

  1. Foarte frumoşi amândoi. Însă al doilea... e de-a dreptul superb. Cu ochişorii aceia verzi cred că a cucerit multe inimi. Iar primul... zici că-i un mic leu. Ai creat o lume frumoasă în jurul tău: cu flori şi pisici. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat,Carmen,Panda era mai „arătos”.Voi posta
    fotografii unde se vede mai mult.Panda mai are o surpriză.Lumea în jurul meu e pe gustul meu,
    al nostru.Ne preocupă și e important așa că ne străduim pentru tot ce ne înconjoară

    RăspundețiȘtergere
  3. doua pisici superbe. Am si eu o birmaneza. Pufy. Si e ceea ce se cheama animal de paza. :) Recunoaste imediat persoanele care au un caracter dubios si uneori maraie cu ingrijorare cand se apropie cineva strain, de usa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun venit,Gabrielailies,în vizită la noi. Trebuie să fie foarte frumoasă Pufy birmaneza. Cunosc,în parte,tipul de animal de pază despre care vorbești.Este la noi o pisică de acest fel.E o mâță comună,gri.Kity mârâie cănd este prezent ceva animal străin.

    RăspundețiȘtergere