duminică, 24 octombrie 2010

Bălți

Bălți este singura pisică ce a rămas la noi din trioul acesta.Băieții au dispărut.Întâi a dispărut cel roșcovan cu alb, foarte repede și pisoiul negru, atunci când am fost plecați de acasă pentru câteva zile.

8 comentarii:

  1. ce simpatice sunt.Mi-s dragi pisicile. Am si eu o birmaneza, dar e mare. Pisoii sunt moi, ca niste jucarii vii din plus fin. Anul acesta am avut si trei catei abandonati de mamica lor imediat dupa nastere. Si i-am crescut cu biberonul pana s-au facut mari, apoi le-am gasit parinti iubitori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt niste dulci! Nu se poate sa nu-i iubesti: uite, cu cata gratie fac orice, inclusiv somnicul lor pisicesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La noi sunt 14 pisici.Una în casă și 13 afară în curte.În plus avem zilnic musafiri la masă(3-4 pisoi).Iubim mult și câinii dar acum nu putem să avem câine,și regret mult acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Mirela,Bălți este tare bună pisică (ea este mamă a 4 pisoi de la noi:Stănică,Brăniă,Pepita și Carmela).

    RăspundețiȘtergere
  5. Superbă tare. Ştiai că numai pisicile au trei culori? Motanii au doar una sau două, niciodată trei. :) Ce bine doarme ea în coşuleţ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Este adevărat Carmen,știam.Este cel mai timpuriu mod de a stabili cu siguranță sexul la pisoi ce nu pot fi prinși în brațe.Da pisoi ce are trei culori este cu siguranță femelă.Într-o vreme erau în curte vreo 5 coșuri,de la niște aranjamente florale,care erau foarte agreate de pisici.

    RăspundețiȘtergere