sâmbătă, 4 septembrie 2010

Surpriza începutului de toamnă 2







În continuarea surprizei produse de florile de cactus ce au apărut contrar celor știute de mine până în acest an,m-am pregătit,aseară,de fotografiere.Eram hotărât să stau toata noaptea de Joi spre Vineri afară și să mă învârtesc pe toate părțile cactusului să prind imagini cât mai interesante.Spre seară am început să văd semne ce nu mă încuraja prea mult.Floarea care înflori-se cu o noapte înainte(cea din dreapta în imagini) nu dădea semne că vrea să se mai deschidă încă odată.Au trecut orele și s-a făcut noapte și într'adevăr nu s-a deschis decât floarea din stânga.Floarea deschisă în noaptea precedentă n-a vrut.Am fotografiat,am mai așteptat,ca nu cumva floarea de ieri să se deschidă mai spre dimineață, dar nimic.A doua floare din noaptea de Joi spre Vineri a fost la fel de frumoasă,m-am bucurat mult.Am regretat puțin că nu am reușit să fotografiez două flori împreună,dar nu-i nimic poate la anu'voi avea noroc și voi fotograzia două flori înflorite în același timp.Am deja pentru ce să aștept sfârșitul verii anului viitor.

8 comentarii:

  1. felicitări pentru răbdare! :)
    rezultatul o îndreptăţeşte.
    noapte frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc frumos.Am mai avut o surpriză care va urma...

    RăspundețiȘtergere
  3. Merită aşteptarea. După atâtea ore de veghe lângă cactus, te-a răsplătit cu cea mai frumoasă floare. O noapte cu adevărat splendidă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Absolut că merită și sporește așteptarea la anul viitor.Sper să mă dezvolt până atunci și în privința fotografiatului.

    RăspundețiȘtergere
  5. splendida floare. Eu nu prea am avut cacstusi. Mi s-au parut seci. De o vreme incoace imi plac. Am unul atarnator, care face flori portocalii.

    RăspundețiȘtergere
  6. În primul rând,bun venit Gabriela pe „moșia” mea.Așa am fost și eu cu cactușii.La început nu prea mergea.În ultimul timp am început să-i adun în jurul meu.Nu am prea mulți dar sporesc încet,încet.Oi mai posta fotografii cu cactuși.Sper să găsești interes și te aștept să revii.Ești binevenită oricând în grădina de pe ”moșie”.

    RăspundețiȘtergere
  7. superbe flori...sunt aparate cu strasnicie de tepii cacutsului

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevărat Gabriela sunt țepi de lungimi diferite chiar până la 5 cm.Parcă sunt din metal.

    RăspundețiȘtergere