luni, 11 octombrie 2010

Chipeș-ul

Chipeșul,dacă a văzut că nu-l  perie nimeni,folosește  singur peria.
În așteptarea mesei nimic nu este mai plăcut decât un pui de somn.Chipeș este un foarte mare amator de somn și asta nu contează în ce poziție.Ceea ce el vrea este să fie un loc uscat,cu o pătură cât de mică și se declară mulțumit.Aici în fotografiile postate,este „îmbrăcat” cu straiele de iarnă.
Da și încă ceva,are,el,Chipeșul o privire grozavă.

6 comentarii:

  1. pai dupa ce s-a periat si s-a facut frumos, Chipesul sta tacticos si la pozat...ii place

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos mai este! Superb exemplar, ce guler, ce ochi, ce mustati! Ce l-as mai smotoci! Miau, o zi frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa este Gabriela,dar totuși mai trebuie câte puțin să mă furișez după el să-l fotografiez.Eu așa cred că el crede că sunt un paparazzo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Într-adevăr Mirela, îi tare frumos.Primăvara își pierde o parte din podoaba de iarnă și atunci arată slab și neglijat.Mai ales după ce trece peste perioada de căutat „gagice” prin cartier,în sezonul umed.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eeee... uite că văzui şi motan ce se perie singur. Frumuşel foc, iar ochii sunt chiar superbi. M-a amuzat mult penultima fotografie, unde are o mutriţă aşa plouată, încât îmi vine să-l iau de fălcuţe şi să-l pup. Aşa-i făceam motanului de la ţară de la bunici. Cum venea perioada de iarnă şi se mai îngrăşa, numai de fălcuţe îl luam. Dar nu zicea nimic. Se uita tăcut cu nişte ochi mari verzi şi parcă-şi spunea în gând că multă minte îi mai trebuie fetei ăsteia. :) Din păcate, n-am nicio poză cu el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Penultima fotografie este cea dinantea smântânii
    =)).Chipeșul ăsta nu-i așa de răbdător căa și pisoiul de la bunicii tăi.El nu se lasă cu ușurință „maltratat”.După smântână poate...
    înaintea produsului lactat nu poate fi vorba de așa ceva :)

    RăspundețiȘtergere