sâmbătă, 16 octombrie 2010

Scoate limba,scoate limba.

Scoate limba,scoate limba  E senzațional...

16 comentarii:

 1. Prima e super! Papa mucu`!

  RăspundețiȘtergere
 2. A doua e cam timidă. Nu prea îndrăzneşte. :D Frumoase toate. Pot să scot şi eu limba la ele? Aşa că mi-s dragi... nu de alta. :D

  RăspundețiȘtergere
 3. #Aripi de fluture,sunt de acord cu tine.Mai am și voi mai posta în viitor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Carmen,al doilea este Orange și este orice numai timid nu!!!.Vezi ce înșelătoare pot fi aparențele?
  „Timidul” cu limba scoasă fixa o păsărică pe pom.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ahaaa... se prefăcea. Şi-a pus masca aia de pisoi cuminte şi timid ca să fraierească vrăbiuţa. =))

  RăspundețiȘtergere
 6. Da, pisicile uneori apar in fotografii atat de amuzante, ca nu te poti opri din ras. Alt motiv pentru care imi plac pisicile :D

  RăspundețiȘtergere
 7. Sau se prefăcea sau era surprins.Nu vom știi niciodată că nu s-a destăinuit.Mă gândesc că era surprins fiind că vedea prima dată o vrăbiuță=))

  RăspundețiȘtergere
 8. Desigur,freeseodesign,au pisicile fețele,
  privirile și jocul ce pot să fie deosebit de drăguțe și de amuzante.Bun venit pe aici.Mă bucur că ai găsit blogul meu.Te mai așteptăm să revii că mai avem lucruri de astea de arătat.

  RăspundețiȘtergere
 9. Predomină Chipeșul! Orange e un mare bandit: face pe micul nevinovat, în timp ce ia un aperitiv, în gând. Tare scumpe-s , ador pisicile. Salutări de la Serafina, tuturor blănoșilor tăi dragi! :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Acum Orange are o zgârietură mare pe nas(nu am vreau să-l fac de minune ;) și nu pun fotografia:)),da e mare bandit.S facem ordine în imagini:1-este Kitty(încă nu a fost prezentată),2-Bandit(pardon Orange),3-Chipeș-ul și 4-Oscarini(Oscar).Un mare buchet de salutări merg de la noi pe adresa D-șoarei Serafina.
  Un weekend plăcut vouă,plăcut de tot.

  RăspundețiȘtergere
 11. Este Kitty și e o pisică foarte independentă(o voi prezenta în curând).Am surprins-o aici la ora mesei.

  RăspundețiȘtergere
 12. Scuze frumoasei domisoare Kitty pentru confuzie, si multa sanatate lui Orange! Sa ai grija sa ii treaca, e prea frumos! Chipesul vad ca are, totusi, un alt fel de guler! Numai bine! :P

  RăspundețiȘtergere
 13. Nu este nicio problemă.Kitty este o necunoscută ea urmează să fie prezentată pe blog.Chipeșul și-a dublat volumul pentru a înțâmpina sezonul rece.Sărut mâna,numai bine.Complimente și salutări Serafinei!

  RăspundețiȘtergere