vineri, 19 noiembrie 2010

În trafic...:)))

După înființarea pistelor speciale pentru pietoni și a pistelor speciale pentru bicicliști a sosit momentul înființarii  primei piste specială pentru măgari(albi).Un crâmpei din traficul pe această pistă specială =)). 

6 comentarii:

  1. hidrandul acela îi un fel de staţie de alimentare? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. frumosi sunt magarusii albi, eunu am prea vazut magarusi albi...de povara ce sa zic m-a dus cu gandul la ecranizarea Pacala facuta dupa poveste cu Papaiani in rolul lui Pacala cand se urcase si pacala si sotia ba mai pusesera si usa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact,Irina,dar fiecare trebuie să vină cu echipamentul de conectare la sursa de alimentare.Astea se fură,deci =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevărat,Gabriela,cunosc și eu filmul acela. Drăguț,foarte drăguț.Voi mai căuta și fotografia măgăruși albi,că și eu îi simpatizez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar trebui ca pistele speciale pentru măgăruşi albi şi nu numai să fie cu gazon. Nu de alta dar să aibă o satisfacţie şi măgăruşii. :D
    Weekend frumos îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi pare foarte rău Carmen,dar nu pot fi de acord cu tine de această dată.De unde putem ști dacă este măgăruș?Dar dacă este măgar și nu măgăruș și începe să pască în plin trafic ce se va întâmpla cu circulația? Sper că vezi cât de mare este riscul în aplicarea de facto a celor propuse de tine....=)) =)).Să ai un weekend calm și plăcut.

    RăspundețiȘtergere