marți, 15 februarie 2011

Flori(5)

Crini alb,galben și roz.

16 comentarii:

  1. Da Irina,de la o ureche până la cealaltă!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Câta frumusete! si-mi închipui cât parfum!
    Crinul roz este mai rar, nu? eu nu am mai vazut. Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. parfumul lor se simte pana aici...frumoase fotografii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu crinii acestia atat de frumosi deja simt primavara mai aproape. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da Carmen, este puțin mai rar crinul roz.Sunt frumoase,mai mari decât în România dar la capitolul miros sunt o dezamăgire.Rar au miros iar acesta este mult mai slab decât cel al crinilor din România.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabriela,din păcate este dezamăgitor,dar nici aici nu se simte mirosul lor.Aici la noi foarte rar sunt mirositori.Asta este!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt sigur că se apropie primăvara cu și fără mirosul crinilor.Ăștia de aici dacă ar trebui să aducă primăvara de nas cu mirosul lor,primăvara n-ar mai veni deloc!!!Frumoși îs nu zic nimic dar mirositori nu-s.

    RăspundețiȘtergere
  8. Noa serbus se-cretule. N-am fost demult pe moşia ta, dar niciodată nu-i târziu. M-au încântat crinii, care deşi nu au miros, au aspect frumos. Lor le mai lipseşte fratele maro de la noi, sau acel dungat pe care l-am fotografiat IO prin cartierul meu. În locul lor am mirosit acea floare din stânga, sub Cyclamen, al cărui nume iar l-am uitat, dar mi-l amintesc IO cânva. Ştiu doar că are un parfum foarte frumos.
    În noaptea asta având vreme, am intrat, pentru prima dată, recunosc, în "Colector". Şi am rămas plăcut impresionat că am putut audia un "Vals de Brahms" şi o "Uvertură la Liliacul" lui Johan Stauss jr.
    Acum te las. Să ai parte de o dimineaţă faină şi o zi fără stres.
    Noa serbus dragă.

    RăspundețiȘtergere
  9. ce delicat! lipseste cel combinat cu alb si roz,cel prezent in toate buchetele scumpe din piata ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ai venit abbilbal.Oricând ai vreme ești bine venit pe aici.Ceea ce ai mirosit e Frezia.Chiar n-am văzut crin dungat pe aici.Voi trege cu ochiul prin florării.Cât despre vremea petrecută pe blogurile mele dacă n-o regreți e perfect din punctul meu de vedere.Hai oricând vrei că te primesc cu bucurie și cu câteceva nou.Servus ție și micuților din viața ta.O zi faină și bună.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bun venit redsky2010.Cred că pe la noi nu este soiul combinat,dar va trebui să mai verific odată la florării pentru siguranță.

    RăspundețiȘtergere
  12. Crini care nu miros? E prima oara cand aud. Fara miros, crinii parca nu mai sunt crini. Nu mi-i pot imagina astfel.

    RăspundețiȘtergere
  13. Carmen,din păcate așa este în cele mai multe cazuri.Crinii se admiră cu ochii doar.Însă ai auzit de Cyclamen cu miros plăcut și delicat(nu toți)?

    RăspundețiȘtergere
  14. Andreea,spuneam mai sus,mai mult frumoși decât parfumați!

    RăspundețiȘtergere