marți, 8 februarie 2011

Mierla

Mierla venită să se hrănească cu fructele palmierului,niște curmale încomestibile pentru om,a fost prima pasăre fotografiată de mine acceptabil,astfel că pot să o postez.

12 comentarii:

  1. Ai mierlit-o punând-o pe net.

    RăspundețiȘtergere
  2. Florina,trebuie să recunosc că așa este.

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil că ai dreptate minoki :)).Au mai fost cazuri în trecut. Mai în toamnă am avut fotomodele doi cactuși ce cresc în curte!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai ce seamana cu Hansi al meu! la noi în gradina, în gardul viu, locuieste o pereche de meirle - cred ca din-nainte ca noi sa ne fi mutat aici :)) (s-ar putea spune ca noi locuim la ei) Pe ea o cheama Grete si ne îtâlnim mai toata ziua pe aici, cu treburi :) Le-am fotografiat si eu deseori, dar nici o fotografie nu-mi este asa reusita ca a ta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Carmen,la noi eu văd,deocamdată,o singură Mierlă,care nu locuiește aici(cum ar putea să trăiască cu „regimentul” de pisici de la noi).Am alergat și eu mult după ea s-o pot fotografia,lăsând în mod deliberat fructele acelea pe care le culege sub palmier.Să-ți trăiască perechea de mierle.Acum umblu după ciori să văd ce reușesc :))

    RăspundețiȘtergere
  6. acceptabil?? sunt foarte bune fotografiile! modestule! :P

    RăspundețiȘtergere
  7. georgiana așa-s io „înzestrat” da moooooodest =))

    RăspundețiȘtergere
  8. Are dreptate Georgiana. Exact aceeaşi reacţie am avut-o şi eu. Acceptabil????? În niciun caz. Sunt extraordinare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari! Dar ce parere au pisicutele nu sunt putin geloase?

    RăspundețiȘtergere
  10. Na,bine,Carmen,ce-ai vrut să mă laud? Că mi-s pozele așa și pe dincolo? Nu-i frumos să se laude omu' că se încrede prea tare!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. În secret,Gabriela,pot să mă destăinui.Nu erau pisicile acasă și nu le-am povestit!N-am riscat să-mi facă scene,nu am vrut :).

    RăspundețiȘtergere