sâmbătă, 28 mai 2011

Oglindă oglinjoară...

oglindă,oglinjoară,spune-mi,cine-i cea mai frumoasă din împărăție?

12 comentarii:

  1. Mi-am amintit de Albă ca Zăpada și primul meu rol într-o piesă!
    Ce rochii, eșarfe!! și oglinjoara..

    RăspundețiȘtergere
  2. INCERTITUDINI,exact la asta m-am gândit când am ales fotografia aceasta.
    Albă ca zăpada!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. (offtopic) , boierule abia acum vazui io celalalt blog al lu'matale. Si e asa de frumos . Vai , am vazut acolo niste poze cu flori de lamai ....si cu fructe de cactus , si muzica buna!!!!!! superb! ....adica de ce am dat io de el abia acum? hmmm!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alm,acel blog s-a născut cu ajutorul prietenului meu Zamfir Pop din Turda(unde m-am născut și eu)[aici este unu din blogurile lui interesante http://zamfirpop.wordpress.com/] și urmărea să se ocupe cu hobby-ul meu, de peste 45 de ani,filatelia plus cu restul nimicurilor pe care le colecționez cu pasiune de mulți ani.După un timp am hotărât să renunț la prezentarea materialului filatelic și am început să fotografiez prin curte ce se vedea și să postez muzica ce-mi place.Nu-mi este ușor cu scrisul.Mare „scriitor” n-am fost niciodată iar acum sunt și mai puțin decât am fost, că se cam amestecă limbile folosite.Astfel a devenit „Collector” ul un blog latent pe care am vrut chiar să-l închid într-o vreme,dar Zamfir m-a convins să nu-l lichidez.Fotografiatul a trecut aici și voi „atinge”și colecțiile mele.Din respect pentru cei care au fost cu mine pe blogul „Collector” postez acolo din când în când muzica mea preferată.Deocamdată rămâne așa nici activ dar nici nu-l închid.Asta este povestea lui „Collector”!

    RăspundețiȘtergere
  5. he he , daca arunci un ohi la mine in blogroll dai de prietenul matale :D . Imi place cum scrie si ocazional ne mai comentam postarile . Bine faci daca nu-l inchizi , sunt lucruri frumoase acolo . Eu pana sa pricep cum sta treaba cu blogareala din dorinta de a scrie de prin 2007 ma chinui pe aici :)) si am inchis am deschis , am schimbat titluri , am sters postari cu duiumul , iar acum imi pare rau intr-un fel . E bine sa-ti lasi pasii asa cum sunt , sa-i revezi ca sa-ti dai seama cat ai progresat . :) Numai bine ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm, deci..."cine e cea mai frumoasa din tara?" :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am văzut deja,Alm.Nu îl voi închide pe Collector,poate chiar voi încerca să-l „resuscitez”.Numai bine și un weekend plăcut îți doresc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi plac și mie pandhora,iar dacă sunt optimiste și mai mult!
    Să ai un sfârșit de săptămână minunat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Shayna,nimic nu s-a schimbat!!!
    Albă ca Zăpada a rămas cea mai frumoasă dintre frumoase!!!
    Să-ți fie weekend-ul plăcut și frumos!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mă rog, pot fi chiar eu cea mai frumoasă, ca să ancorăm întrebarea în realitate. :)

    RăspundețiȘtergere