miercuri, 11 august 2010

Cadou.


Am primit acest drăguț cadou de ziua mea de la fiica de 8 ani a nepotului meu(nepot de soră).Văzâd că sunt iubitor de pisici a vrut să-mi facă o bucurie.A înnebunit pe părinții ei până a găsit un cadou potrivit.16 pisicuțe din gumă așezate în diferite poziții.

8 comentarii:

  1. Mai, eu nu sunt chiar un fan al pisicilor, dar daca as fi primit asa ceva de la un copil, l-as fi pus, cu siguranta, la loc de cinste;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate.Așa am făcut și eu.De câte ori, copila,este la noi este foarte mândră la vederea locului de cinste al cadoului ei

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place... a vazut ce te pasioneaza si a cautat un cadou potrivit... si asta la opt ani... noi adultii uitam sa facem asta, cumparam primul lucru pe care punem mana, eventual pe cel mai scump lucru pe car epunem mana daca vrem sa epatam si atat... uitam sa ne gandim ce si-ar dori de fapt cel caruia ii facem cadoul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Din păcate așa este cum spui cu atenția noastră față de semeni.Oamenilor le place să spună că în suflet mai sunt copii dar de prea multe ori este doar un fel de a spune.

    RăspundețiȘtergere
  5. sensibilă şi atentă fetiţa nepotului tău! :)
    atât de la cei mici, cât şi de la cei tineri avem de învăţat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Este adevărat.La începutul anului s-a „spart gheața” și fetița s-a legat de noi.În aceste zile,chiar,de vreo zece zile este la noi și va mai fi încă o săptămână cel puțin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Superb :) Într-adevăr, minunat gestul copilei :) Mie îmi plac mai mult pisicile în formă decorative decât vii și nebune :)) Așa că am o colecție impresionantă de figurine pisicești aduse și primite de prin toată lumea :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Este prima ocazie că mica domnișoară se ocupă personal deașa ceva.Mai mult acum a descoperit, în curtea noastră,pisicile vii și o preocupă apropierea.Am luat la cunoștință tema colecției tale :)

    RăspundețiȘtergere