duminică, 10 octombrie 2010

Gino

Gino este singurul pisoi care a mai rămas la noi dintr-un cvartet de pisoi pe care mama lor i-a părăsit la vârsta de  aproximativ 3 săptămâni.Într-o bună zi a dispărut,de fapt nu știm nimic ,poate a pățit ceva.Pur și simplu a dispărut,a înghițit-o pământul pe Roberta.
Acești pisoi au fost primii ei pisoi.Era o pisică frumoasă,cu păr lung și milioane de nuanțe în blană.Probabil că a pățit ceva.Puii au fost numiți Dino,Gino,Shino și Tino.Vor urma pozele(puține câte am)despre ei.Acești pisoi au fost crescuți de noi.Gino e un mare alintat și un superstar,dar îi este foarte frică de aparatul de fotografiat,așa că nu are destule fotografii(după părerea mea).Gino este așa de mare pentru că e castrat.Erau lupte mari între masculi și el era în majoritatea cazurilor capul „răutăților”.S -a calmat foarte mult după operație.

8 comentarii:

  1. Ce nume haioase le-ai pus. Nino nino uite-l şi pe Gino:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos exemplar. Foto 3 îmi place foarte mult. Dar doreai să îi trimiţi în Italia de le-ai dat astfel de nume? :D Frumoase oricum. Abia aştept să-i cunosc şi pe ceilalţi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa este Cristian.Sper că pisoii plecați de la noi,nu sunt cei care s-au jignit din cauza numelor primite.De altfel numele au fost date cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Carmen,este un pisoi drăguț acest Gino. Frații lui sunt și mai frumoși,dar au mult mai puține poze pentru că nu mai sunt la noi.Aceste nume nu erau în scopul trimiterea pisoilor în Italia :).Să știi că inițial numele erau și mai trăznite,dar au fost schimbate =))

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi nu vrei să ne spui şi nouă numele alea mai trăznite? =)) Tare aş fi curioasă. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Cata frumusete e in micile feline! Poza a treia o reprezinta pe mamica lor, sau e tot Gino, ca nu-mi dau seama. Foarte dulce, un Gino roscatel si extrem de dragalas. Sa-ti traiasca si sa fe fericit! Miau! :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate că o să mă trăznesc și eu mai târziu =))

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumesc.Toate fotografiile din postare sunt ale lui Gino.Mama e de culoare închisă.Voi căuta și scana fotografii dinaintea erei digitale și acolo va fi și Roberta.

    RăspundețiȘtergere