miercuri, 6 octombrie 2010

Mustățilă

Mustățilă ăsta a venit în vizită.Până acum nu l-am văzut pe la noi pe acest motănel tânăr.Probabil că s-a răspândit vestea prin cartier că sunt aici bucate pe săturate'lea
 și atunci a venit și el la masă.

10 comentarii:

  1. Ce privirea are!
    N-am inteles niciodata pisicile, dar intotdeauna privirea lor m-a impresionat cumva!
    Salutari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow! Excelent prins. Bravo! Pentru prima fotografie îţi dau un 10 cu mulţi de plus. Pare cam trist motănelul, uşor nostalgic. Sunt convinsă că mâncarea l-a binedispus imediat. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Este foarte frumos acest Mustățilă, merită adoptat, are tinerețea de partea lui! Ce interesant este ca aproape zilnic să ai câte un vizitator cu coadă și blăniță! Să trăiască! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. pare hotarat,ca si cand ar mai fi fost pe acolo...stii cum e:cand stapanul nu-i acasa....

    RăspundețiȘtergere
  5. Wind: pisicile sunt animale foarte speciale.Eu înțeleg că sunt oameni care nu iubesc pisicile.
    Soția mea în urmă cu vreo 10 ani nu se putea gândi să se apropie de o pisică.Astăzi lucrurile stau cu totul altfel. E ok,nu-i nicio problemă,dar e mare nedreptate să fie comparate pisicile cu câinii.Câinele e câine și pisica e pisică(ce descoperire revoluționară am făcut:)).Nu poți pretinde/ aștepta de la unul comportamentul celuilalt.Noi suntem mari iubitori de câini.La ora actuală e imposibil să avem câini(după ce am avut câini în casă în decurs 27 de ani).Iubim și câinii și pisicile, însă nu e voie să uităm că sunt animale foarte diferite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen: cred că ești prea indulgentă.Motănelul a venit la noi,cred din mai multe motive.În primul rând nu era „rupt”de foame.Cred că și anumite interese romantice au fost actuale. Probabil că „domnișoarele” de la noi au fost atracție pentru el :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da Mirela,„Mustățilă” e frumușel foc și blânduț în aceași măsură.Acum a început marea campanie de acumulare a rezervelor pentru iarnă.Pisicile sunt înnebunite după mâncare.Cred că manâncă și de trei ori mai mult,și se vede pe ei cum se îngrașă(și aici iarna e blândă).Mai este și aspectul „romantic” al vizitei pisoiului,că mie nu-mi părea deloc un pisoi flămând.Pisicile acum,în vremea asta,caută mult mai mult mâncarea asta e adevărat.Chiar am la masă musafiri zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriela,eu chiar nu l-am mai văzut pe la noi.Dar într-adevăr nu era speriat,n-a fugit de mine.E un pisoi frumușel și sigur pe sine,poate a venit să„ceară mâna” vreo unei domnișoare de la noi :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eh, imi plac pisicile si stiu ca n-au nicio legatura comportamentala cu cainii!
    Privirea unei pisici insa, ma da gata!
    Asa, ca asta din fotografia pusa de tine!
    Salutari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Wind,să fii pe aproape,că mai am ochi de pisică!
    Salutări.

    RăspundețiȘtergere