joi, 16 decembrie 2010

N-a nins pe aici

N-a  nins și n-a fost viscol pe la noi.A fost o furtună de nisip.Așa cum în România suflă vântul și viscolește zăpada aici a viscolit... nisipul.Același lucru...doar mai neplăcut.Zău că ferestrele au fost închise și s-a șters praful la sfârșitul săptămânii trecute.Fotografia de sus este în curte,iar cea de jos în sufragerie.

12 comentarii:

  1. Te invidiez, eu care detest iarna si frigul... nici macar zapada nu-mi place, poate-o sa schimb intr-o zi tara...

    RăspundețiȘtergere
  2. nici la bucuresti nu ninge, dar macar nu avem nisipuri, tot e ceva... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ops... cam naşpa. Mie mi-e urât numai când suflă vântul mai tare vara şi ridică praful, dar să mai şi viscolească şi să-ţi rdice până-n tavan tot nisipul... Măcar zăpada nu intră în casă. Mă uit la masa din sufragerie şi nu-mi vine să cred. Se întâmplă des astfel de fenomene?

    RăspundețiȘtergere
  4. Teo,nici eu nu-s mare simpatizant al frigului(trăiesc în țările calde,nu?),dar nici furtuna de nisip nu-i o plăcere deloc.

    RăspundețiȘtergere
  5. ...și crede-mă că e tare bine.Nu-mi place frigul,dar nisipul ăsta fin,ce intră peste tot,în ochi,în gură este groaznic.Mai bine frig și zăpadă VV.

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen,exact,fix așa este.Sunt în fiecare anotimp.Cele mai grele sunt vara dacă vin cu temperatură de peste 40 de grade.Atunci nu poți exista afară.Poate primăvara sunt cele mai rare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, in Bucuresti este praf tot timpul ca si cum locuim intr-o furtuna de nisip permanenta!
    A nins azi!
    Vara e departe din pacate!
    Imi pare rau ca treci prin furtuni de nisip dar nici cu frigul de aici nu mi-e rusine!
    Salutari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Atunci e clar,nu trebuie să-ți explic nimic.Mulțumesc că mă înțelegi Wind.Așa este și la mine cu frigul.Nu mi-e rușine,chiar mi-e bine fără el.Salutări!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. intre un viscol si o furtuna cu nisip as prefera prima varianta. Zapada se topeste si e destul de cuarata nu risti sa-ti ramana pintre dinti si sa scartaie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Gabriela,dacă îmi cereai sfatul ce să preferi dintre cele două,exact același lucru îți recomandat.Bună alegere.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am încercat odată cu prietenul meu din Cluj să facem un schimb de căldură/răcoare dar n-am reușit.Poate transfer de zăpadă reușește:D :D

    RăspundețiȘtergere