joi, 9 decembrie 2010

Pianul

10 comentarii:

  1. frumoasa atmosfera pacat ca lipseste interpretul...o zi excelenta..

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela,am făcut fotografia după terminarea concertului.Interpretul a plecat acasă,că era spre seară deja :D.O zi la fel de bună să aveți și voi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ştii cât am căutat aseară o fotografie de genul acesta cu un pian? Până la urmă am renunţat şi am găsit alta pentru postarea de azi. Frumoasă fotografia. Linişte, mister, amurg... cadrul ideal pentru o altă poveste scrisă pe note de compozitor. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)am făcut fotografia ieri pe la ora 3 după amiază,cu musafiri(ai unor prieteni)din Iași.Poți lua fotografia dacă mai poate să-ți fie de folos!
    Aprobare scrisă îți dau Carmen:D

    RăspundețiȘtergere
  5. E una dintre cele mai frumoase si sugestive fotografii pe care le-am vazut in ultimul timp, am stat asa privind-o si m-am lasat cuprins de visare...

    RăspundețiȘtergere
  6. Toată scena este:la marginea deșertului încă vreo doi-trei pomi,un pian,pietre și nisip în jur. Soarele se ascunde în spatele unui nor,poate primul nor prevestitor de iarnă în desert.Și mie mi-a plăcut imaginea Teo.Și astăzi am trecut pe acolo la alte ore din zi,alte lumini.Este de fapt un mic muzeu în aer liber,la marginea drumului.Voi posta și alte imagini de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulţumesc pentru aprobarea scrisă, Se-cret. :D O voi păstra deocamdată şi când se va ivi textul perfect pentru ea, o voi adăuga la postare. Până atunci aştept şi alte fotografii din acelaşi loc. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Carmen,poți face tot ce dorești cu fotografia amintită.Voi adăuga și numele autorului statuii).Discobolul este tot acolo.Să-ți fie weekend-ul plăcut.

    RăspundețiȘtergere
  9. și mie mi-a plăcut mult.Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere