sâmbătă, 16 iulie 2011

Floare sau buruiană?

E floare ori buruiană?


20 de comentarii:

  1. Floare. La cât de micuţă este aş vedea-o mai degrabă prin pădure. Buruienile sunt mai nesuferite. Ăn schimb, ea este plăpândă şi delicată. :) Chiar... unde ai fotografiat-o?

    RăspundețiȘtergere
  2. arata ca o floare dar daca este buruiana sigur e regina lor :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi atribuim "statutul" de buruiană ori la ce nu ne place, ori la ce încearcă să "gâtuie" ce ne place nouă. Dar este tot o biată vieţuitoare, care se chinuie să crească şi să-şi lase seminţele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că o combinație de amândouă!

    RăspundețiȘtergere
  5. e floarea de la buruiana, dar ce galben curat...
    e ca la oameni, si dintre cei nenorocosi rasare cate unul care te uimeste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen,în prima imagine se vede unde a crescut.Între două dale de pavaj în curte(este in curte o porțiune pavată cu dale pe care se poate parca mașina)unde,majoritatea timpului nu este mașină,unde se joacă pisicile dar nici nu primește apă decât accidental,acolo s-a găsit să răsară și a ținut destul de mult timp.Era frumoasă delicată și de o culoare deosebit de frumoasă.De frumoasă ce era nu-mi venea să-i zic buruiană,dar așa prezență,independentă și neținând cont de nicio regulă,parcă nu-i pot zice nici „plantă de cultură”.Cred că este o buruiană care s-a hotărât să nu mai colinde pe drumuri și caută un loc să se așeze,își caută o casă:))!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred pandhora că ai dreptate!Dacă nu este regină atunci trebuie să fie măcar o prințesă a buruienilor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tind să-ți dau dreptate Max Peter și cred că ar fi bine să ne revizuim atitudinea(față de multe,ce ne înconjoară)Era o plantă pe care am văzut-o acolo ,primăvara pentru prima dată.N-am văzut asemănătoare,sau cel puțin nu țin minte să fi văzut,nicăieri!Sunt curios dacă va reapare la primăvară.

    RăspundețiȘtergere
  9. servus abbilbal
    ai perfectă dreptate!Sunt chiar cazuri că au flori minunate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anda,floare frumoasă,chiar,s-ar putea spune!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eeei, e o mică sălbăticiune care şi-a găsit, un loc să crească, să se-nalţe spre încântarea dumneavoastră şi a noastră deopotrivă... De admirat e rezistenţa-i de a nu-şi pleca, sub vicisitudinile vieţii, căpuşorul de lumină, oricât s-ar simţi de strivită, de irosită adeseori, între cele două dale vecine. Îşi are propria-i strălucire, chiar şi-n noaptea cea mai neagră şi, de veţi asculta, îi cântă sufletul fără hodină...
    Un weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere
  12. Vera,o fi oare o buruiană ce se dorește domesticită!O aștept la primăvară in aceleși loc și o voi întreba!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cleo,este exact ceea ce ma izbit și pe mine,acolo între dalele de piatră,fără ca cineva să-i pase de ea,s-a înființat și s-a ambiționat să crească.Trebuie să fie o plantă cu tupeu!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Danielle Wolf,îmi place foarte mult cu câtă sensibilitate și înțelegere ai vorbit despre floare.Ea într-adevăr m-a încântat,prin însăși prezența ei.
    Un weekend plăcut să ai și tu!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mulțumesc,ARIPI DE FLUTURE,votul s-a înregistrat.Când voi afla ce este voi comunica!

    RăspundețiȘtergere
  16. dupa mine asta intra in categoria flori. nu zic ca nu s-ar gasi si in florarii buruieni...depinde de ochiul privitorului.

    RăspundețiȘtergere
  17. principessa,este și părerea mea,aceași,adevărat!Esteticul este funcție de gustul fiecăruia!

    RăspundețiȘtergere