marți, 19 iulie 2011

La fel

Toate-s la fel și totuși nu sunt două identice!
Aici sunt 90 de bucăți dar lotul a sporit cu încă 12 bucăți.

28 de comentarii:

  1. Ia uite ce minune!... Am spus eu întotdeauna că cei care colecţionează (orice, n-are importanţă) au... o grupă sanguină specială... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Noa serbus. Ce colecţie impresionantă.

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ai dat pe spate...sunt invidioasă! Imi plac atat de mult pixurile incat zici ca-s maniaca daca ma vezi cum ma extaziez in papetarii!
    Felicitari pentru colectie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oho... Asta da colectie. Incet, incet... ajungi sa-ti deschizi o papetarie. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. wow ce colectie; am si eu cateva creioane cu care ma pot lauda (ramase de cand eram mai mica atunci colectionam, dar nu prea aveam de unde sa le iau:) )

    RăspundețiȘtergere
  6. Impresionanta colectie!!!
    Inca un pic si sunt100!

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare Sergiu !
    Eu sunt un mare fan al pixurilor şi stilourilor , de când mă ştiu . Am un ceva , aşa , pentru ele . Copiilor eu le cumpăr în continuu şi mereu altfel .
    Povestea acestora care este ? Eşti colecţionar ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Atunci,Max Peter,eu am o grupă sanguină specială:D!

    RăspundețiȘtergere
  9. Servus abbilbal!
    Este o parte din toată grămada adunată în câțiva ani.

    RăspundețiȘtergere
  10. Alice Georgiana,ai dreptate,sunt atât de multe feluri și soiuri ca nu poți trece indiferent pe lângă ele,chiar și fără reclamele de pe ele.Este aproape fără sfârșit colecționatul de instrumente de scris!
    Mulțumesc pentru felicitări,voi continua din când în când să prezit alte instrumente de scris din colecție.

    RăspundețiȘtergere
  11. Carmen,dacă deschiderea unei papetării înseamnă vânzare,atunci nu-i nicio șansă să fac așa ceva!
    Nu cred că aș putea îndepărta de la mine vreo bucățică de pix sau vreun arc ruginit,chiar !!!
    Nu-i nicio posibilitate de așa ceva:D!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sophie,foarte frumos,ai grijă de ele că nu multe „vechituri” de acest fel s-au păstrat!Este în România un domn,cred în București,care are o colecție de 2000 de creioane!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mulțumesc angi!Față de cele 90 din fotografie, care e mai veche,am mai primit încă 12 pixuri de același fel,astfel că am ajuns la 102 bucăți.

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut SoriN!
    Eu nu de tare mulți ani,dar de câțiva ani deja,colecționez instrumente de scris(nu colecționez stilourile de firmă,acelea care pentru amatori,se ridica la multe sute de dolari,uneori chiar mii)mai populare(și automat mult mai ieftine)dar zău că nu-mi pasă.Da colecționez și îmi face plăcere să le adun!!!
    Am depășit la sfârșitul anului 2010 cifra de 1000,iar de atunci n-am mai făcut numărătoare,dar s-au mai adunat câteva.Înțeleg atunci că suntem colegi de „suferință”:)?!

    RăspundețiȘtergere
  15. Într-un fel Sergiu , eu nu le colecţionez , eu cumpăr tot timpul şi le folosesc . Am o plăcere deosebită să le am şi să le folosesc. Am colecţionat odată timbre dar atât . Pixurile şi stilourile mă fascinează . Inclusiv la serviciu sunt cel care alimentează cu pixuri , ai să râzi dar de mult timp nu s-a mai făcut comandă de aşa ceva . nu suntem mulţi aşa că îmi permit şi este plăcerea mea .

    RăspundețiȘtergere
  16. Asta da colectie! :)) si te pomenesti ca sunt toate în stare de functionare!
    Sa ai o seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  17. fiecare instrument de scris are frumusetea lui...
    mie mi-ar fi placut sa pot colectiona tocuri de scris...cand eram mica aveam o vesnica curiozitate pentru penite si astfel stilourile mele erau mereu...stirbe si eu plina de cerneala :))

    RăspundețiȘtergere
  18. ei, da' multe colectionezi...mai ai si alte secrete? :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Oh d-ne si eu am colectionat o gramada de lucruri, in moment colectionez calatorii (daca se poate spune asa) :))))

    Oricum m-ai uimit!

    RăspundețiȘtergere
  20. Cleo,mai am pe aici tot felul de „minuni” care vor mai urma pe parcurs.Nu mari ca minunile lumii:D!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Alicee colecțiile pe care le faci tu sunt valabile,interesante,bune de colectat și aduc serii întregi de trăiri(serii complete ar zice un filatelist)!
    Interesant și satisfăcător domeniu de colectare!

    RăspundețiȘtergere
  22. SoriN,colecționatul este un fel de boală.Max Peter l-a numit mult mai frumos.Cică „cei care colecţionează (orice, n-are importanţă) au... o grupă sanguină specială... :))”!
    Sună asta mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
  23. Da CARMEN,marea majoritate a instrumentelor de scris sunt în stare de funcționare!

    RăspundețiȘtergere
  24. Adevărat,pandhora,sunt de acord cu tine!
    Îmi închipui ce „bucurie” reușeai să stârnești în sufletele celor apropiați!Păcat că nu ți-a rămas plăcerea de a colecționa,sau știu eu,poate bine că nu ți-a rămas

    RăspundețiȘtergere
  25. Oau! Îmi place să aflu oameni cu pasiuni asemănătoare. Şi mie îmi plac tare mult uneltele de scris, în special stilourile, din care am câteva zeci. Periodic, le iau la scris pe rând, ca să "nu uite" menirea lor. Am descoperit şi la Psipsina pasiunea pentru stilouri şi aştept să publice articolul despre aceste elegante ustensile de scris.
    Păi...mult succes în continuare la colecţionat! Cifra 1000 este una...respectabilă!
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  26. Mulțumesc Alexandru!Mă bucur că sunt și alți oameni cu pasiune pentru colecționat și în mod specific pentru instrumente de scris.Colecționatul stilourilor,de firmă,este unul mult mai exclusiv și mai costisitor.Acolo sut piese care se cumpără cu sute de dolari, uneori chiar mii de dolari.Mă bucur că ai amintit-o pe Psipsina,eu nu știam.Voi urmării și eu apariția articolului.Mi-a plăcut ce ai zis că faci din când în când cu stilourile pe care le ai:))!
    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu pot să zic că am strâns ustensile "de firmă". Nu cred că aş da atâţia bani pe vreo piesă care să zacă pe undeva "îngropată" în vreun sertar. Am un stilou mai fain- un Pelikan cu peniţa aurită, dar l-am pus la treabă, că asta trebuie să facă şi o face bine de tot.
    De la Psipsina am aflat de siteul celor care fac Stilouri Poenari - stilouri de lux, din materiale scumpe, dar...am rămas cu admiratul pe net!

    RăspundețiȘtergere
  28. Alexandru,nici eu nu mă văd cheltuind sume mai însemnate pentru instrumente de scris.De fapt colecționarea acestor instrumente a început prin „cerșirea” lor de la diferiți prieteni și nu numai.Apoi am cheltuit sume mici de bani pentru lucruri drăguțe,dar nu sume mari în niciun caz.Cred că o dată am plătit 5$ pentru ceva set mai vechi cu o reclamă pe el.Majoritatea covârșitoare a colecției este formată din piese primite de la prieteni care au început să cerșească și ei peste tot pe unde mergeau.De exemplu o parte drăguță a colecției este formată din pixuri și creioane de la hotelurile în care s-au cazat pritenii în vacanțele lor.Deci Alexandru colecția este una cu o investiția minimală,neglijabilă aproape,și totuși în totalitatea ei este drăguță,arată bine la vedere.Nu am nicio idee cât valorează ea și ea nu este de vânzare la niciun preț!A fost și este în continuare pură plăcere de a colecționa!!!

    RăspundețiȘtergere