duminică, 14 noiembrie 2010

Hotărâre.

Având în vedere faptul că tipul ăsta este tot mai mult timp aici la noi l-am fotografiat și am hotărât să-i fac buletin.Așa ca să fie în regulă cu actele dacă îl legitimează cineva.

8 comentarii:

  1. Asta da foto de buletin. De aş fi fost în locul lui, cred că mergeam cu buletinul atârnat de gât, numai să vadă toţi cât de bine arăt în poză. :D Văd că numai pisici frumoase ajung pe la tine prin curte. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da probabil că asta este situația Carmen . Asta se poate aborda însă din două unghiuri.Jumătatea paharului plin sau jumătatea paharului gol.Jumătatea paharul gol zice „da,măi,vin numai mâțe (majoritatea sunt masculi) și nu vin gagice :D ”.De cealaltă parte, paharul pe jumate plin zice „bine că vin și mâțele,că dacă n-ar veni nici ele ar fi și mai nasol. Adevărul este chiar așa nu vin gagice(că poate oferta nu-i cine știe ce)și vin mâțe ele probabil mulțumindu-se cu ceea ce este .

    RăspundețiȘtergere
  3. mi se pare normal să-i schimbi statutul de rezident! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fă-le buletin că miliţianul îmbrîcat în umiformă de poliţist ne-a ameninţat că ne încătuşează dacă nu i-l arătăm!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,Irina,sunt sigur că va primi aprobare :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine că ai zis,Ulise, să nu avem povești pe urmă!

    RăspundețiȘtergere
  7. Este din vecin,undeva,nu știu la cine,dar este tot mai mult timp pe la noi în curte.Este sigur că nu-i pisoi de stradă și mai cred că este sterilizat.E tare frumușel.

    RăspundețiȘtergere