luni, 15 noiembrie 2010

Pățania lui Codiță

Astăzi Codiță a fost pisoi rău și a primit o săpuneală...
        drept  pedeapsă a fost pus în colț ,apoi  și-a cerut iertare...
și a fost reacceptat în societate.

PS: Și Codiță candidează la primirea unui buletin de identitate și rezidență la noi.De fapt un adevărat pașaport(adevărat că nu este pașaport European).

8 comentarii:

  1. :))între prima şi ultima a durat ceva!
    l-a luat somnu' de-atâta penitenţă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest pisoi mic este de o tenacitate greu de înțeles.El a venit aici cu codița lui ruptă(are codița,la capătul ei,ca un semn de întrebare)slab și flămând și nu a mai vrut să plece.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum să plece dacă se simte bine, chiar şi atunci când este pedepsit? :D Ştie să facă mutriţa aia dulce ca să fie iertat şi gata. Îţi trece şi ţie, îi trece şi lui. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai cât e de drăguț, parcă-și cere iertare, e un drăgălaș! Are o mutriță frumoasă, acest Codiță, sper că e de-al casei! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevărat,Carmen,cum o să plece? O fi având el capul mic,dar e plin cu minte.Cred că poate fi considerat deja al casei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da Mirela se conturează rămânerea.El fiind ultimul venit,se află aproape tot timpul în jurul casei.Ceilalți mai pleacă,mai dispar câteva ore,o jumătate de zi,dar ăsta la fiecare mișcare în curte se înfățișează.Pot să-l consider deja un „al casei”.Nr.15 :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Aripi de Fluture,numitul Codiță este ultimul aciuat la casa noastră.El era prăpădit și slab,așa că a fost acceptat.

    RăspundețiȘtergere