vineri, 22 aprilie 2011

Am fost învins!

Am pierdut lupta ,dar nu și războiul.Un pisoi ce are nevoie de tratament medical a fost prins de către mine încorect și eliberându-se m-a zgâriat zdravăn!Nu știu cum va fii mâine,că așa sigur nu-l pot prinde.Belelele nu vin niciodată singure,mai ales că nimeni nu se poate apropia de el în afară de mine.Mă gândesc ce să fac. 

26 de comentarii:

  1. moamăăă...ce autograf ţi-a lăsat!
    poartă mănuşi când îi aplici tratamentul micului terorist.
    de primă urgenţă.
    pe urmă aplică (mă gândesc!) un program de disciplinare. nuş cum e cu pisoii.
    oricum... noi îţi semnăm certificatu' medico-legal :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salbatic pisoiasul!
    Zgarietura arata destul de rau.:(

    RăspundețiȘtergere
  3. ufff...Doamne :(
    rabdare...si niste manusi...speriat si bolnav cum este bietul nu mai simte cine ii vrea binele si cine nu...
    sper sa reusesti...si multa grija si pentru rana ta >:d<

    RăspundețiȘtergere
  4. ouch, e serioasă rău rana asta ... ăştia mici, pe cât sunt de drăgălaşi pe atât sunt de războinici ... cred că trebuie să treacă ceva timp până deveniţi prieteni (sau cel puţin amici) şi abia atunci să-i explicaţi că tratamentul e spre binele lui, deşi cred că v-a fi greu (cunoaştem de la ale noastre, 4 la număr, acest tip de comportament) ... succes ... şi faceţi ceva cu rana aia ... vă doresc un Paşte liniştit alături de cei dragi

    RăspundețiȘtergere
  5. Poartă mănuşi groase şi haine cu mâneci groase ca cei care dresează câini , numai să o mai poţi prinde încă o dată . Mă gândesc că se va speria mai tare.Am zis şi eu ...pentru că tu oricum ştiai acestea .

    Acum foarte serios : din căte ştiu zgârietura de pisică poate fi forte periculoasă .

    RăspundețiȘtergere
  6. sigur el te iubeste mult; mi-a spus sa-ti cer scuze in numele lui si sa te faci bine repede!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, ce rau imi pare! Daca e suferind, probabil ca agresivitatea este mai accentuata. Sper sa te refaci repede si sa reusesti sa-l doftoricesti si pe el. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. sper ca totul sa se termine cu bine...imi pare rau de cale intamplate

    RăspundețiȘtergere
  9. Da Irina,m-am ales cu un autograf ce nu-mi doream.Este vorba de un pisoi tare drăguț,care a avut la viața lui destul de multe probleme.Vina este în totalitate a mea.Sper să-l facem bine și de data asta și atunci îl iau la o discuție prietenească,să „lămurim” câteva lucruri.
    Mulțumesc pentru certificat!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Angi pisoiul nu-i sălbatic,el a fost prins de câteva ori deja,și dus la medic.Vinovat sunt eu că am vrut fuga,fuga,că sunt musafiri și să-l prind repede.
    Zgărietura chiar nu-i frumoasă și e adâncă,da o să treacă :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Pandhora,este exact ce s-a întâmplat.Ai descris situația care s-a creat cu exactitate și eu trebuia să iau mănușile care există la-ndemână și să gândesc o clipă.
    Știm foarte bine că graba strică treaba!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. S-a speriat destul de tare daca te-a bzgariat atat de rau. TREBUIE SA AI RABDARE cu un pisoi care a avut probleme .Cred ca deja stii asta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da Cristian,zgârietura nu-i tare frumoasă.Exact așa sunt pisoi și cind se luptă ei între ei, sunt lupte foarte feroce.Din punctul meu de vedere nu s-a schimbat nimic în sentimentele și atitudinea mea față de el.Îmi este drag în aceași măsură ca și înainte.Știu că vă fi puțin suspicios o vreme dar îi va trece și sper să rezolvăm și problema lui de sănătate.Mi-am făcut tratamentul pe care l-am făcut în cazurile precedente și văd eu dacă nu merge merg mâine la spital.Sper că totul se va rezolva în câteva zile.

    RăspundețiȘtergere
  14. S-a speriat rău pisoiaşul. Încearcă să-i câştigi încrederea şi n-ar strica ca data viitoare să porţi şi nişte mănuşi, aşa cum mai spunea cineva pe aici. Rana pare destul de serioasă, aşa că ai şi tu grijă.

    RăspundețiȘtergere
  15. SoriN,am mănuși și folosesc mănuși de obicei pentru asemenea activități,dar ieri am hotărât să fac o treabă repede și am făcut...
    Am luat serios și fac tratamentul local și am început să iau și antibiotic.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt convins de asta Sophie și eu îl iubesc la fel ca înainte de zgârietură și tare vreau să-l tratăm ca să se facă bine.

    RăspundețiȘtergere
  17. Desigur Alina situația lui îl face să fie mai agresiv.Eu tare sper că voi reuși să-l duc la tratament cât mai curând.Eu voi fi bine în câteva zile.Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  18. Și eu sper,Gabriele,că în câteva zile totul va reveni la normal.Pentru mine nu-i prima dată că pățesc așa.Va fi bine sunt convis pentru amândoi.

    RăspundețiȘtergere
  19. IULISA,s-a speriat tare,da și eu am greșit că prinzându-l incorect nu l-am eliberat și el s-a răsucit cu toate cele 4 picioare spre mine și m-a zgâriat.Trebuia să-l eliberez imediat și nu se întâmpla nimic.

    RăspundețiȘtergere
  20. Adevărat,Carmen,asta trebuie să fac,să-i recâștig încrederea,dar încă vreo 2-3 zile nu pot să mă gândesc că-l pot prinde cu doar o mână.Mâna zgâriată s-a umflat bine și e sensibil la durere.Poate mâine merg la urgență să-mi facă vaccin antitetanus.S-a stârnit în jur o controversă asupra numărului de ani de efectivitate a vaccinului antitetanic.Este „clar”,ceva între 5 și 10 ani :))!

    RăspundețiȘtergere
  21. Pufz a mea a fost suparata si l+a ygariat pe prietenul meu. Acum 6 ani. Si acum mai are cicatrici.

    RăspundețiȘtergere
  22. Gabrielailieș,este știut că pisicile au preferințele lor.Antecedentele mele cu zgârieturile de pisici sunt vizibile prin cicatricele lăsate.Dragostea pentru animale nu se schimbă,nu scade din cauza unei cicatrice sau două.Mergem mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  23. Sarbatori cu bine alaturi de cei dragi! Speranta si voie buna! Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  24. Mulțumesc tu26dor,la fel îți doresc și eu,PAȘTE FERICIT alături de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  25. Mulțumesc de interesul manifestat,Wind.Eu cred că într-o zi sau două o va porni spre bine!
    Paște fericit !

    RăspundețiȘtergere