joi, 23 iunie 2011

Astăzi la fața locului.

astăzi după masă aceasta era situația.Floarea cea mai de sus din partea dreaptă,a fost deschisă azi noapte.Ea este cea pe care nu am avut acces s-o fotografiez.Cea din fața obiectivului este cea care se va deschide în noaptea asta,iar restul urmează în zilele următoare.

12 comentarii:

 1. nu mai pot sa spun nimic, e........

  RăspundețiȘtergere
 2. Deja povestea m-a prins şi aştept mereu urmarea, tot mă uit pe RSS poate-poate am noroc...
  Pe aici nu sunt cactuşi aşa mari (sau, cel puţin, aşa mi se pare în fotografie). Sau nu ştiu eu, pentru că nu sunt specialist, deşi îmi plac.
  O seară liniştită!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce siluetă contorsionată, de unduiri, lumini şi umbre, cu ace încărcată... are cactusul! Şi ce minuni de flori! Le-aştept spre-a le vedea şi pe cele viitoare.
  O noapte plăcută de veghe! e doar noaptea de Sânziene!

  RăspundețiȘtergere
 4. cred ca ti-a mai spus cineva ca esti un paparazzo al florilor :)
  fantastic cata rabdare poti sa ai...dar in mod sigur...merita :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Sophie,imediat sosește continuarea!

  RăspundețiȘtergere
 6. Mulțumesc Max Peter.E calm plăcut afară și imediat e gata fotografiatul florii,urmând postarea.Cuvinte nu nu voi avea de spus pentru că fotografiile vor vorbi,cu siguranță,mai bine decât mine.

  RăspundețiȘtergere
 7. Așa este Danielle Wolf!Este un cactus,cred de vreo 36 de ani(când l-a primit soția mea de la școală unde lucra avea aproximativ 10cm.)acum are înălțimea aproape de 2m.Foarte mulți ani nici n-a făcut flori.Florile sunt premiul primit în ultimii 3-4 ani cred.Mare bucurie cu asemenea premiu!

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu mi s-a spus al florilor,dar mi s-a spus al mâțelor!
  Sper,pandhora, să nu-mi fie luată în nume de rău activitatea asta:))!!!
  Mulțumesc de apreciere.

  RăspundețiȘtergere
 9. Imi aduc aminte de florile cactusilor mamei mele. erau atat de frumoase. Traiau o zi doua si mureau. Sunt fenomenale.

  RăspundețiȘtergere
 10. Da Costin,este o minunăție de floare.Cu cât mai scurtă îi este viața cu atât mai mare este efectul ce-l crează.Sunt fenomenale în măsura în care sunt efemere!

  RăspundețiȘtergere
 11. Te cam ţine treaz minunea asta de cactus. :D Dar, pe bune, că merită. :)

  RăspundețiȘtergere
 12. Da așa este Carmen.Mai am unu' în noaptea asta și ultimul se va deschde în noaptea de Luni spre Marți.Merită fiecare minut petrecut cu el.

  RăspundețiȘtergere