luni, 8 august 2011

Vizita medicală!

nicio grijă,totul este în perfectă ordine a zis dl.doctor,este doar puțin roșu în gât!

18 comentarii:

  1. Ma omori cu pozele tale.Sunt bestiale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adică, astăzi începe să învețe și alfabetul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Data viitoare, domnul doctor sa-l invete sa spuna si... EEE :))) Chiar asa, scoate limba de fiecare data? :))) Nu-i frumos. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine m-a dat gata micuţul! Are o privire şi o mimică, de zici că-i chiar un copil mic!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă bucur,minoki,că îți plac fotografiile mele și sper că nu chiar te omor :D și e doar un fel de-a spune!!!Eu mă distrez copios cu pisoii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevărat INCERTITUDINI,facem o încercare(soția mea este dăscăliță în pensie)!Sper că nu este prea timpuriu litere mari,litere mici,ș.a.m.d.p.

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen,îi voi propune domnului doctor!
    Ai dreptate,scosul limbii a devenit,aici,o epidemie,văd!!!Oare mi-am pierdut prestigiul de conducător și educator? Va trebui să văd ce se întâmplă!Cu toate acestea acestă pisicuță are o circumstanță atenuantă.Scoate limba,după cum vedem,la cererea domnului doctor,așa că...poate nu este grav,poate nu e un caz penal:D!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Îți destăinui numai ție,Max Peter,un secret. Drăgălășenia asta i-a ieșit exact în momentul când se trezea din somn și a tras un căscat de-i pocneau fălcile!Din întâmplare aveam aparatul de fotografiat în mână și..restul este istorie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Așa este C.L.M.,aoleu!Am fost în locul potrivit în momentul potrivit!
    PS:nu știu ce se întâmplă când accesez blogul tău,Windows-ul meu mă deconentează.Am pățit așa de vreo 4-5 ori în ultimele 2-3 zile!Nu știu ce poate fi!Regret,voi mai încerca.

    RăspundețiȘtergere
  10. :)))
    e pur si simplu adorabil...inca are ochii somnorosi...esti fantastic Sergiu cum reuseti sa-i surprinzi in cele mai inedite ipostaze:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce faţă simpatică are! Este o poză atât de reuşită!
    Am avut şi eu o serie de pisici cu blăniţa la fel: cocktail de culori, de nici nu ştii să-i zici! Pe prima dintre ele am "botezat-o" ...Dihoriţa, pt că semăna cu un dihor. Era o expertă în vânătoare: şoareci, vrăbii, porumbei, fluturi. Odată a vânat şi-o cioară! A avut mulţi urmaşi, simpatici toţi!
    O zi frumoasă, Secret!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pandhora,adevărul este că sunt destul de mult timp printre ei,cu aparatul de fotografiat bineînțeles,ei se obișnuiesc cu prezența mea,nu mă consideră un intrus și astfel se crează situații.Sunt întradevăr ipostaze foarte drăguțe!

    RăspundețiȘtergere
  13. Adecărat,Alexandru,are o față foarte simpatică iar culoarea și combinația blăniței sunt foarte haioase.Aici pisicile se interesează și urmăresc tot ce mișcă,zboară,dar eu n-am văzut decât o singură dată o pasăre omorâtă în curte.Faptul că nu sunt animale flămânde,cred că influențează și activitatea de vânătoare.Chiar dacă vânează ceva e din joacă,ceea ce nu-i mai bine că ar trebui să vâneze numai să se hrănească și nu din plăcerea de a vâna!
    Să ai și tu o zi minunată,Alexandru!

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiar așa ARIPI DE FLUTURE,a ieșit dulce de tot!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dihoriţa de care povesteam, era o vânătoreasă pasionată. Nu de foame, ci chiar de plăcere omora o mulţime de păsărele, pe care le aducea la uşa casei, după ce "gusta" puţin din ele.
    În curtea părinţilor mei cresc multe "lighioane" (aşa le alint eu!) - vreo 15 câini şi 10 pisici, multe adunate de pe stradă. De mâncare nu duc lipsă, le dă mama din belşug, dar "plăcerea" de a vâna - la pisici sau de a "evada" - la câini, ţine de fiecare în parte. Am mai scris pe blog câte ceva despre aceste sufleţele.
    O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  16. Alexandru,nu mă surprine și nu mă miră faptul că o felină este o vânătoare pasionată,pentru că asta e natural la feline.Noi oamenii,încercăm să atribuim aminalelor noastre calități care sunt nepotrivite lor și care sunt în foarte mare măsură în imaginația noastră.Animalele în fond rămân animale și noi le iubim așa cum sunt ele.La oameni mă deranjează mult vânatul ca SPORT!!!Pot să-ți zic că este revoltător.Sportul omorâtului!
    Binecuvântate fapte face mama ta,îngrijind cu dragoste aceste animale!!!Tare frumoase fapte,pentru care merită toată stima mea!Este o femeie cu suflet nobil!!!

    RăspundețiȘtergere