sâmbătă, 26 martie 2011

Conflictul.

S-a iscat un conflict privind unele probleme teritoriale ce trebuie neapărat rezolvate! Orange este ferm hotărât să-și apere interesele teritoriale în fața intrusului de pe altă stradă.
În același timp 16(zis și Josef)într-un colț invocă zeii să aplaneze conflictul.
În afara zeilor 16 cere ajutorul deasemenea următorilor:Adi Hădeanu , Adrian Petrișor , Alecu Racoviceanu , Alex Mazilu , Aripi de fluture , Animăluțele , Arta fotografică , Blog canin , Blog de blogger , Alex Gălmeanu , Colecționara Modoro , Teo Negură , Victor Bucur , Dragoș Bucurenci , Bălgradul de azi , Onuț Călin Mirișan , Carmen Negoiță , Cât o mie de cuvinte , Cati Lupașcu , Cristian Dima , Cu pluta pe Arieș , Călin Hera ,DanDependent de fotografie , Despre viață prin fotografie , Diacritica , Dungha photography , Fotofloral , Florina Lupa Curaru Fotografie,călătoriiși...altele Genunchiul lumii , Gânduri pentru fiecare zi , Ioan Usca , Kolector , Lumea văzută din Turda , M's blog , Marian Oprea , Mircea photoarts , Mirela Pete , Muzeul de fotografie , My heart to you hearts , NATURE-PHOTO , Conjugat , Orașul lui Bucur ,O părticică din sufletul meu , 100 photographers , Pagini de istorie a Turzii , Photographis ,Picătura de verde , Lialia , S-HELL , Stropi de suflet , Turist Clujan , Năbădăiosul , Vaca verde , Vitrina vacii verzi , Wind-Gallery, Madi și Onu , Zam-fir Pop , Zamfirpop.over-blog , Zamfir Turdeanu' ,Fata din vis , Între vis și realitate 2, Spune NU drogurilor, Grapefruits, sophie ,Minoki ,Caius http://www.bookblog.ro/ , bunătăți-simple , Georgiana,Mami și ștrumfiicherycerasela,LuciaVerona
Irina,Digodana,Loc de iubit,lukluk,  pandhora,silavarăcald,Redsky2010,13angi,Costin-Comba,,nima,
Alegerea sophiei,Alina,Despre imagini și cuvinte,Povești moderne,pecărări,Blog de vechi filumenist

28 de comentarii:

  1. Se vede ca nu e prea sângeros conflictul. Sunt unele luari de pozitii, mai ales la început, dar mai mult pentru presa, în rest vad ca s-a ajuns la compromisuri mutual convenabile, ca întotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  2. mmm.. :) i l-am trimis şi Găbiţei, poate reuşeşte să dezamorseze şi conflictul de aici

    Chicken Police

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea seamana a conflict, mai degraba parca ar face cunostinta. Dar tu ai fost martor si nu te pot contrazice.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti trei motanii sunt frumosi, dar 16 e cel mai cel! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Noa serbus.

    După cum arată, intrusul pare mai parşiv.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan nu în cazul animalelor!Acolo este serios,chiar pe viață și pe moarte.La oameni sunt de acord cu tine în totalitate!!!
    Bun venit și îți mulțumesc pentru vizită și pentru timpul acordat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ai făcut Irina!Orice dezamorsare de conflict este adevărată binecuvântare.

    RăspundețiȘtergere
  8. minoki,este conflic adevărat,adevărat,care ar fi degenerat în scurt timp într-o încăiearare cruntă,dacă nu mă amestecam imediat după fotografiere.I-am alungat și au continuat puțin și în alt loc,după cum se vede în fotografiile de la coada postării.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da desigur,CARMEN, el,16,este superstarul,el este cel mai cel indiscutabil!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Servus abbilbal,
    intrusul este o figură nouă pe teren.Probabil că-i plac fetele la noi sau poate greșesc eu și vine doar pentru boabe!Va trebui să-l prind la o discuție amicală și să-i fac vreo câteva întrebări.

    RăspundețiȘtergere
  11. Parca numai omul isi omoara semenii....Io cred ca e doar o evaluare de putere. Revolutie de catifea.

    RăspundețiȘtergere
  12. sophie,nu sunt revoluții de catifea în lumea animalelor.Animalele nu omoară decăt pentru a se hrăni(cu unele foarte mici excepții)spre deosebire de om...

    RăspundețiȘtergere
  13. Hmm... sunt cam zbarliti amandoi, ce-i drept. Da' tot fighterul de Orange se pare ca e deasupra. Cat despre poama de 16 (am uitat sa spun data trecuta, cand ai postat fotografii cu el ce mult imi place si cat de perfecta simetrice ii sunt petele)...el n-are nici o treba...mie mi se pare ca mai degraba e intersat de starea vremii... :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Eiiii! sunt fenomenale. Eu zic sa se duca la un mediator de conflicte. situatia nu terbuie sa ramana asa, in coada de peste, sau ma rog, s-ar putea sa manance coada.
    Sper ca intrusul si-a angajat un avocat bun, daca nu are de gand sa cada la invoiala cu proprietarul de drept al locului de stat la soare si de lenevit.

    RăspundețiȘtergere
  15. hmmm....era un conflict deschis pentru stabilirea teritoriilor si a sferelor de influenta. Un moment istoric suprins de obiectivul tau.

    RăspundețiȘtergere
  16. Da Digodana,Orange este pe „teren propriu” și își apără propriul teritoriu! :). 16 „perfectuțu” poate că se interesează și de starea timpului,dar cu siguranță il susține pe Orange,care este mentorul lui.

    RăspundețiȘtergere
  17. Costin,cred că tensiunea a scăzut,în parte măcar, pentru că intrusul a revenit și nu s-a repetat scena de luptă.În orice caz vom fi cu ochii pe ei și pe situație să nu se deterioreze! :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Da Gabriela,teritoriile și„fetele” sunt mărul discordiei.Uneori și mâncarea,dar nu în cazul nostru(ea fiind din belșug,astfel că nu sunt înfometate și nu trebuie să lupte pentru hrană).

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte şiret pisoiul străin. Capul plecat pentru început, după care ridică tonul. :D Iar 16 este bestial.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dar,Carmen,până la urmă intrusul a fost alungat(până a doua zi :)).16,asta e deja normal la el :D.

    RăspundețiȘtergere
  21. Hahaha... Ce-mi place cand isi zbarlesc blana, sunt atat de caraghioase :)); oricum... teritoriul este teritoriu, ce sa-i faci. Animalele ca si oamenii, isi apara bunurile :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Așa este Irina,teritoriul este teritoriu!Când se ceartă fac niște voci,eu le zic că își „cântă”.Oamenii se luptă mai mult pentru bunuri!

    RăspundețiȘtergere
  23. hotarati cei doi beligeranti...dar...inaintea conflictului...tratative motanesti cu miorlaieli si miriieli :)
    16 e si frumos si intelept...se vede cu ochiul liber :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Pandhora,este exact cum zici tu.16 este superstarul e clar ca bunăziua!Mă bucur că îl simpatizezi

    RăspundețiȘtergere
  25. Andreea sunt doi „cocoșei” care încep acum să fie mari masculi dominanți.Au ceva mai puțin de doi ani,deci sunt adulți deja.

    RăspundețiȘtergere
  26. Haha,m-am amuzat de pisoii din imagini.
    Grozav surprinși!Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  27. Mulțumesc Vera.Sper că ești de partea noastră în acest conflict.Bun venit la noi pe blog.Îți mulțumesc pentru timpul acordat.

    RăspundețiȘtergere