joi, 17 martie 2011

Sărutul

18 comentarii:

  1. How romantic! Deci: el o curteaza pe ea. Sa ne spui in continuare tot prin fotografii si daca ea a acceptat avansurile lui. Poate in curand vedem o familie fericita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc ca m-ati adaugat in roll, am intors favoarea :)

    Foarte frumos surprins "Sarutul", mai ales ca acum vine primavara, este o imagine graitoare. Probabil cer prea multe, pentru ca imi dau seama ca a fost greu de surprins momentul, era excelent daca porumbeii erau mai clari. In rest, numai de bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ei isi sunt foarte fideli unul altuia...sunt sigura ca el este cel care ii sopteste la ureche...eee...ce ii sopteste e doar pentru ea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. câta gingasie! frumoasa fotografia ta! s-ar putea spune ca esti Nasu' :))

    RăspundețiȘtergere
  5. minoki voi încerca să mă postez la aceași fereastră și să încerc să fotografiez.

    RăspundețiȘtergere
  6. diversediversificate:așa este,este foarte romantic.Bun venit pe blogul meu.Îți mulțumesc pentru timpul și atenția acordate.Te mai aștept.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ai pentru ce să-mi mulțumești Irina.Mi-a plăcut ce am văzut la tine pe blog și sunt sigur că vor mai fi multe lucruri deosebite.Îți mulțumesc că m-ai adăugst pe blogroll-ul tău.Referitor la fotografia porumbeilor am fost și sunt conștient că nu este bună!Emoția să-i văd și să-i fotografiez,pentru prima oară,a fost atât de mare încât nici nu mi-am dat seama cum apăs și mișc aparatul.C u toate acestea am postat fotografia slabă.Am să revin la locul „crimei” să încerc să prind ceva imagini mai bune.Te mai aștept,sper să am porumbei frumoși să postez!

    RăspundețiȘtergere
  8. pandhora voi reveni la fața locului să îi revăd.Poate văd și poate aud ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Se poate Carmen:).Întru-cât va trebui să ajung de mai multe ori în viitorul apropiat la „locația” unde sunt porumbeii îi voi urmări,poate,poate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da Alina și sper că va urma...(sper)!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt pasari fidele, se alinta si se "iubesc" in felul lor. Sunt minunate. Momentul insa face tot. Nu mai conteaza nimic altceva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulțumesc Costin.Ești prea indulgent cu mine:)!Mai contează și calitatea nu numai momentul.Cu toate astea uneori momentul îl fură pe om ;).

    RăspundețiȘtergere
  13. Da Andreea se iubesc și sunt fideli.

    RăspundețiȘtergere